Keijunruusu Dart's Defender 3L
Tuotekoodi: TA702254004 EAN: 6417189254041

Keijunruusu Dart's Defender 3L

Tuotekoodi: TA702254004 EAN: 6417189254041

Tuotekuvaus

Keijunruusu 'Dart's Defender' on kestävä ja kaunis, pienilehtinen ja suurikukkainen pensasruusu. Kukat ovat hempeän ruusunpunaiset, puolikerrotut ja tuoksuvat. Lehdet ovat koristeelliset ja kauniin kiiltävän vihreät. Keijunruusu 'Dart's Defender' kukkii saman vuoden versoilla kesäkuun lopulta heinäkuun lopulle. Kasvutapa on nuorena rennohko, vanhemmiten tiheä ja pysty. Pensas tekee paljon juurivesoja ja kiulukoita. Keijunruusu 'Dart's Defender' on nukkeruusun ja hansaruusun risteytys. Lajike sopii esimerkiksi aidanteeksi, yksittäispensaaksi tai leikattavaksi pensasaidaksi.

Keijunruusu 'Dart's Defender' menestyy aurinkoisella ja lämpimällä kasvupaikalla. Lajike viihtyy parhaiten ravinteikkaassa, hyvin vettä läpäisevässä, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset, hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella esimerkiksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Loppukesällä annettava vähätyppinen pk-lannoite vahvistaa uusia versoja ja silmuja. Kuivina kausina ruusua voi kastella tarvittaessa. Pääsääntöisesti pensas kuitenkin kestää kuivuutta melko hyvin.

Pensasta leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteKeijunruusu Darts Defender 3L
Korkeus, cm150-200
Menestymisvyöhykkeet I-VI(VII)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'Dart's Defender'
Käyttötarkoituskoristekäyttö
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheys1 kpl/m
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessä3 litran astia
Taimityyppiastiataimi