Köynnösruusu Pohjantähti 3,5L
Tuotekoodi: TA783261085 EAN: 6417189261858

Köynnösruusu Pohjantähti 3,5L

Tuotekoodi: TA783261085 EAN: 6417189261858

Tuotekuvaus

Köynnösruusu 'Pohjantähti' on terve ja kestävä, kotimaista alkuperää oleva lajike. Valkoiset puolikerrotut kukat puhkeavat kukkaterttuihin heinäkuun alussa. Kukinta kestää muutaman viikon ja on todella runsas. Kukissa on miellyttävä mieto tuoksu. Pienet ja sirot lehdet ovat kauniin himmeän vihreät. Kasvusto on rehevä ja versot piikkiset. 'Pohjantähti' on omajuurinen ja erittäin talvenkestävä.

Köynnösruusu 'Pohjantähti' menestyy aurinkoisella ja lämpimällä kasvupaikalla. Lajike viihtyy parhaiten ravinteikkaassa, kuohkeassa ja kosteassa, hyvin vettä läpäisevässä maassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset, hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella esimerkiksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Loppukesällä annettava vähätyppinen pk-lannoite vahvistaa uusia versoja ja silmuja. Kuivina kausina ja istutuksen jälkeen ruusua tulee kastella säännöllisesti.

Ruusu leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan tai typistetään terveeseen osaan asti. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia. Kasvukauden aikana kukkineet kukat voi poistaa uusien tieltä.

Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteKöynnösruusu Pohjantähti 3,5L
Korkeus, cm300-500
Menestymisvyöhykkeet I-IV
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäköynnösruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'Pohjantähti'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutaparentokasvuinen
Istutustiheys1 kpl/m
AlkuperämaaEU
Taimen koko myytäessäastiakoko 3,5l
Taimityyppiastiataimi