Neidonruusu Lumo 3L
Tuotekoodi: TA702258005 EAN: 6417189258056

Neidonruusu Lumo 3L

Tuotekoodi: TA702258005 EAN: 6417189258056

Tuotekuvaus

Neidonruusu 'Lumo' on terve ja kestävä FinE-lajike. Suuret, hempeän vaalenapunaiset, puolikerrotut kukat ovat kauniit tummaa, tervettä lehdistöä vasten. Tuoksuva kukinta alkaa kesäkuussa ja jatkuu heinäkuulle. Kiulukoita muodostuu hyvin vähän. Pystykasvuinen ja elinvoimainen, kookas pensas sopii yksittäispensaaksi, ryhmään tai vaikka köynnösruusun tapaan säleikköön kasvatettavaksi.

Neidonruusu 'Lumo' viihtyy parhaiten aurinkoisella, lämpimällä kasvupaikalla, kalkitussa, läpäisevässä ja ravinteikkaassa, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella kukinnan turvaamiseksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Syksyllä annettu vähätyppinen pk-lannoite turvaa pensaan talvehtimista. Kuivina kausina ruusua voi kastella tarvittaessa. Pääsääntöisesti pensas kuitenkin kestää kuivuutta melko hyvin.

Neidonruusu 'Lumo' leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet

TuoteNeidonruusu Lumo
Korkeus, cm150-200cm
Menestymisvyöhykkeet I-IV
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensasruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa Alba-ryhmä 'Lumo'
Syysvärikeltainen
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheys1 kpl/m