Nukkeruusu Kebu 3L
Tuotekoodi: TA702254001 EAN: 6417189254010

Nukkeruusu Kebu 3L

Tuotekoodi: TA702254001 EAN: 6417189254010

Tuotekuvaus

Matalakasvuinen ja siro nukkeruusu kukkii suloisin, yksinkertaisin, ruusunpunaisin kukin. Pienet ja kiiltävän vihreät lehdet saavat syksyllä kauniin punertavan syysvärin. Kukinta alkaa kesäkuulla ja jatkuu elokuulle. Pieniä, kirkkaanpunaisia kiulukoita, sekä juurivesoja muodostuu runsaasti. Pienehkö pensas sopii ruusu- ja pensasryhmiin sekä verhopensaaksi.

Nukkeruusu viihtyy parhaiten aurinkoisella, lämpimällä kasvupaikalla, kalkitussa, läpäisevässä ja ravinteikkaassa, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella kukinnan turvaamiseksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Syksyllä annettu vähätyppinen pk-lannoite turvaa pensaan talvehtimista. Kuivina kausina ruusua voi kastella tarvittaessa. Pääsääntöisesti pensas kuitenkin kestää kuivuutta melko hyvin.

Nukkeruusu leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet

TuoteNukkeruusu Kebu 3L
Korkeus, cm80cm
Menestymisvyöhykkeet I-V
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensasruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiRosa nitida 'Kebu'
Syysväritummanpunainen
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheystaimiväli 60-70 cm