Ruusu Calypso
Tuotekoodi: TA772260024 EAN: 6417189260240

Ruusu Calypso

Tuotekoodi: TA772260024 EAN: 6417189260240

Tuotekuvaus

Easy Elegance -ruusuvalikoimaan kuuluva 'Calypso' kukkii runsaasti kerrotuin kukin. Tuoksuvat kauniin vaaleanpunaiset, aprikoosin vivahteiset kukat kukkivat keskikesästä syksyyn. Kaunismuotoinen, omajuurinen pensas sopii erinomaisesti ruusuryhmään tai perennapenkkiin. 'Calypso' ei tee juurivesoja.

Easy Elegance -ruusu viihtyy parhaiten aurinkoisessa kasvupaikassa, kuohkeassa, kosteassa ja hyvin läpäisevässä maassa. Keväällä ruusulle voi antaa ruusulannoitetta tai yleislannoitetta ja syksyllä syyslannoitetta. Kukinta on runsaampaa ja kukat kestävät pidempään, jos pensasta kastellaan kuivina kausina säännöllisesti. Easy Elegance -ruusu istutetaan niin, että juuripaakun pinta jää samalle tasolle maanpinnan kanssa. Pensaan juurella voi käyttää katetta, joka pitää kasvualustan kosteana ja estää rikkaruohojen kasvun.

Hoitoleikkaukseksi riittää kuivuneiden ja ränsistyneiden oksien poisto. Paras leikkausajankohta on keväällä ennen kasvuunlähtöä. Uudet kukat ovat näyttävämmät, mikäli kukkineet kukat poistetaan.

Easy Elegance® valikoiman ruusulajikkeet ovat helppohoitoisia, terveitä, kaunismuotoisia ja tasakokoisia ruusupensaita. Valikoiman lajikkeet ovat amerikkalaisen Baileyn taimiston ruusunjalostusohjelmasta. Jalostustyön aikana pensaita ei ruiskutettu härmää, eikä mustalaikkutautia vastaan, näin vain kestävimmät lajikkeet jäivät jäljelle. Kaikki Easy Elegance® -valikoiman ruusulajikkeet ovat omajuurisia, eivätkä sen vuoksi tee villiversoja.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteRuusu Calypso 3L
Korkeus, cm60 cm
Menestymisvyöhykkeet I-III(IV)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'Calypso'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapensastava
Istutustiheys2 kpl/m
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessä3 litran astia
Taimityyppiastiataimi