Ruusu My Girl 3L
Tuotekoodi: TA772260014 EAN: 6417189260141

Ruusu My Girl 3L

Tuotekoodi: TA772260014 EAN: 6417189260141

Tuotekuvaus

Pensasruusu 'My Girl' on tiivis- ja pystykasvuinen, Easy Elegance -ruusuvalikoimaan kuuluva lajike. Pensas kukkii ihastuttavin, syvän pinkinpunaisin kukin. Röyhelöreunaiset kukat ovat runsaissa 5-30 kukan tertuissa. Kukinta on runsas ja kestää pitkään, heinäkuulta syksyyn. Kaunismuotoinen 'My Girl' sopii hyvin ruusuryhmiin ja istutusalueille reunuspensaaksi. Omajuurinen pensas ei tee villiversoja.

Pensasruusu 'My Girl' menestyy aurinkoisella ja lämpimällä kasvupaikalla. Lajike viihtyy parhaiten ravinteikkaassa, kuohkeassa ja kosteassa, hyvin vettä läpäisevässä maassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset, hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella esimerkiksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Loppukesällä annettava vähätyppinen pk-lannoite vahvistaa uusia versoja ja silmuja. Kuivina kausina ja istutuksen jälkeen ruusua tulee kastella säännöllisesti.

Ruusupensas leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan tai typistetään terveeseen osaan asti. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.

Easy Elegance® valikoiman ruusulajikkeet ovat helppohoitoisia, terveitä, kaunismuotoisia ja tasakokoisia ruusupensaita. Valikoiman lajikkeet ovat amerikkalaisen Baileyn taimiston ruusunjalostusohjelmasta. Jalostustyön aikana pensaita ei ruiskutettu härmää, eikä mustalaikkutautia vastaan, näin vain kestävimmät lajikkeet jäivät jäljelle. Kaikki Easy Elegance® -valikoiman ruusulajikkeet ovat omajuurisia, eivätkä sen vuoksi tee villiversoja.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Valmistusmaa: SUOMI

Ominaisuudet
TuoteRuusu My Girl 3L
Korkeus, cm90
Menestymisvyöhykkeet I-III(IV)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'My Girl'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheystaimiväli 60-70 cm
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessä3 litran astia
Taimityyppiastiataimi
Liittyvät tuotteet