Lypsy-Krossi III rae irto

Tuotekoodi: 2149

Rekisteröityneet tiliasiakkaat voivat ostaa tuotteen myös verkkokaupasta.

Tuotekuvaus

Lypsy-Krossi III on tehokas täydennysrehu korkeatuottoisille lypsylehmille. Se soveltuu myös myöhään korjattujen ja valkuaispitoisuudeltaan matalien säilörehujen täydentämiseen. Lypsy-Krossi III -rehun koostumus vaihtelee hieman vuosittain satokauden keskimääräisten säilörehuanalyysien perusteella.

TEHOA RUOKINTAAN

 • Monipuoliset energianlähteet ja korkea rypsivalkuaisen määrä tukevat hyviä maidon pitoisuuksia sekä korkeaa maitomäärää
 • TURVALLISTA KROSSI-VILJAA

 • Energiaa kotimaisesta Krossi-käsitellystä viljasta, joka vapauttaa energiaa tasaisesti ruokintakertojen välillä happamoittamatta pötsiä
 • VAIVATON RUOKINTA

 • Yksinkertaisen ruokinnan toteutus on helppoa
 • Samassa rakeessa on energian ja valkuaisen lisäksi kaikki lehmän tarvitsemat kivennäisaineet, hivenet ja vitamiinit
 • Ominaisuudet
  TuoteLypsy-Krossi III rae irto
  Olomuotorae
  KäyttökohdeMyöhään korjattujen tai valkuaispitoisuudeltaan matalien säilörehujen täydentämiseen
  Sisältäämm. Krossi-vilja, sooda, biotiini
  Muuntokelpoinen energia, MJ/kg ka12,9
  Raakavalkuainen, % ka22,0
  Käyttöohje
  Oheisessa taulukossa esimerkki erillisruokinnan käyttösuosituksista

  kg/pvkg/pvkg/pvkg/pv
  Maitotuotos 20 30 40 50
  Lypsy-Krossi III 6 10 13 16
  Säilörehua vapaasti

  Pyydä tilallesi optimoitu ruokintasuunnitelma aina rehujen käyttöönoton yhteydessä ja säilörehujen vaihtuessa ruokinta-asiantuntijaltasi.

  Krossi-vilja - turvallista tärkkelysenergiaa naudoille

  Tuote sisältää valssijauhettua Krossi-viljaa. Hankkija on ainoa suomalainen rehunvalmistaja, jolla on käytössään valssijauhatus rehutehtaillaan. Krossi-viljan sulavuus on hyvä. Rehutehtaiden valssit ovat järeitä ja erittäin tehokkaita. Kokonaisia tai sulamattomia jyviä ei jää, vaan Krossi-vilja hyödynnetään täysimääräisesti eläinten ruoansulatuksessa.

  Krossi-vilja on pötsiystävällisempää kuin jauhettu vilja. Krossi-viljojen partikkelikoko on suurempi, joten viljapartikkelit hajoavat pötsissä hitaammin kuin vasaramyllyllä jauhetut viljat. Ne eivät happamoita pötsiä niin helposti. Krossi-viljojen avulla saavutetaan tasainen ja optimaalinen tärkkelysenergian vapautuminen - pötsi toimii tehokkaasti ja rehuhyötysuhde on hyvä.