EKM-pitoisuusrehut - nostetta maidon pitoisuuksiin!

Hankkijan EKM-pitoisuusrehut on suunniteltu vahvistamaan maidon pitoisuuksia ja tukemaan hyvää tuotosta. Niiden avulla voidaan lisätä maidosta saatavaa tuottoa ja samalla turvata lehmien terveyttä, tiinehtyvyyttä ja kestävyyttä.

 

EKM-pitoisuusrehut sisältävät kovaa rasvaa, joka nostaa tehokkaasti maidon rasvapitoisuutta. Lisäksi niissä on sopivassa suhteessa pehmeää kasviöljyä, joka turvaa terveyttä ja hyvää hedelmällisyyttä.

Rehun rasvojen lisäksi lehmä pystyy rakentamaan maitorasvaa myös kuidun hajoamistuotteista. Siksi EKM-rehut on suunniteltu tasapainottamaan pötsiä ja tukemaan mahdollisimman tehokasta kuidun sulatusta. EKM-rehujen avulla maitorasvan tuotanto vahvistuu luonnollisesti ja monipuolisesti.

Maidon valkuaispitoisuuteen ja korkeaan tuotokseen tarvitaan OIV-valkuaista ja verensokeria. EKM-pitoisuusrehut sisältävät laadukasta rypsin ohitusvalkuaista. Lisäksi niiden koostumus vahvistaa mikrobivalkuaisen ja verensokerin tuotantoa. Niissä on kotimaisia viljoja täydennettynä pötsiystävällisellä maissilla ja muilla propionihappoa tuottavilla rehuaineilla, kuten leikkeellä ja propyleeniglykolilla. EKM-rehut tukevat hyvää syöntiä ja hedelmällisyyttä.


Nautojen täysrehurae lähikuvassa noin 20 pellettiä.

EKM-tuoteperheeseen kuuluu:

Täysrehut: EKM-Krossi 1 ja EKM-Krossi 2
Puolitiiviste: EKM-Krono
Houkutusrehu: EKM-Houkutus

Näistä löytyy hyvä vaihtoehto useimmille tiloille.


 

Hankkijan EKM-pitoisuusrehut tekevät lehmistä kermojen kermaa. Hyvinvoiva eläin, joka tuottaa runsaasti pitoisuuksia litratuotoksesta tinkimättä, on ilo omistajalleen.