Uudistuneet laadukkaat kivennäiset emolehmille

Hankkijan emolehmäkivennäisten tuotesarja on täysin uudistunut! Entistä ehommat ja tehokkaammat Emo Imetyskivennäinen, Emo Umpikivennäinen ja Emolehmäkivennäinen tukevat emolehmien terveyttä ja vasikoiden kehitystä ympäri vuoden. Kaikki Hankkijan emolehmäkivennäiset sopivat luomutuotantoon.

emolehmä ja vasikat, lihanaudat

Emo Imetyskivennäinen

Uudistunut Emo Imetyskivennäinen on nyt entistäkin tehokkaampi! Se sopii hyvin täydentämään emolehmien imetys- ja laidunkauden ruokintaa, jossa väkirehujen määrä on niukka.

Korkeat kalsiumin, magnesiumin ja D-vitamiinin pitoisuudet edistävät maidontuotantoa ja ehkäisevät kalsiumvajetta poikimisen jälkeen. E-vitamiinin ja seleenin määrät ovat entistä korkeammat. Erillisille vitamiini- tai seleenivalmisteille ei Emo Imetyskivennäisen kanssa ole enää tarvetta! 

Tuote on luomukelpoinen, ja korkeat hivenainepitoisuudet täydentävät hyvin myös lannoittamattomia luomunurmia.

Emo Umpikivennäinen

Uudistuneessa Emo Umpikivennäisessä E-vitamiinin ja seleenin määrät ovat entistä korkeammat. Erillisille vitamiinivalmisteille ei Emo Umpikivennäisen kanssa ole enää tarvetta! E-vitamiini sitoutuu elimistössä rasvakudokseen, jossa sen tehtävä on suojata solujen pintakalvojen eheyttä. Ehjät solut toimivat kuten pitääkin, ja energia voidaan käyttää vasikan kasvatukseen ja terveyden ylläpitoon. Seleeni toimii parina E-vitamiinin kanssa, ja kierrättää E-vitamiinia tehokkaasti. Emo Umpikivennäinen sisältää seleeniä myös orgaanisessa erittäin tehokkaasti liukenevassa muodossa. Seleenin ja E‐vitamiinin saannin varmistaminen on tärkeintä 2 kuukautta ennen poikimista, jotta varmistetaan vasikan kudosvarastojen määrä ja ternimaidon hyvät pitoisuudet.

Emo Umpikivennäisen magnesiumpitoisuus on myös entistä korkeampi. Magnesium yhdessä D-vitamiinin kanssa valmentavat emoa tehokkaasti maidontuotannon käynnistämiseen poikimisen jälkeen. Tuotteen vahva fosforiannos lisää karkearehun syöntiä ja huolehtii emojen kunnosta myös pelkällä säilörehuruokinnalla.

Emolehmäkivennäinen

Emolehmäkivennäinen on täyskivennäinen emolehmille kaikkiin tuotosvaiheisiin. Uudistuneen Emolehmäkivennäisen E-vitamiinin ja seleenin pitoisuudet ovat huippuluokkaa. Erillistä lisäseleeni- tai lisävitamiinivalmistetta ei tarvitse tämän kivennäisen kanssa käyttää.