Täysrehut

Auto-Krossi -täysrehut ovat premium-tuotteita, jotka tukevat lypsylehmien kestävyyttä ja korkeaa litratuotosta. Tuotteiden raelaatu on erinomainen, joten ne sopivat vaativaankin tarpeeseen, esim. houkutusrehuiksi. Tuotteet sisältävät pötsiystävällistä hidasliukoista tärkkelystä, terveyden tueksi runsaasti vitamiineja, orgaanisia hivenaineita ja biotiinia. Auto-Krossien lypsättävyyden takaavat Progut® ja Progres® -rehuinnovaatiot, joiden hyödyt on tieteellisesti todennettu ja takaisinmaksukyky erinomainen.

EKM -pitoisuusrehut nostavat tehokkaasti maidon pitoisuuksia. EKM-pitoisuusrehut sisältävät runsaasti energiaa ja aminohappoja, pötsin happamoitumista vähentäviä raaka-aineita sekä optimaalisen rasvakoostumuksen maidon pitoisuuksien tuottamiseen. Pitoisuuksien arvostus maidon hinnanmuodostuksessa nousee jatkuvasti, hyödynnä EKM-tuotteiden tuomat hyödyt heti!

Houkutus- robottirehut on suunniteltu robottilypsytiloille, joilla on käytössä osittainen seosruokinta. Kaikkien Houkutus -robottirehujen tärkeimpinä ominaisuuksina ovat herkullisuus, erinomainen raelaatu ja tiivis ravintoainesisältö korkeatuottoisten lehmien tarpeisiin. Tuotteet eivät sisällä kivennäisaineita.

Maito-Krossi -täysrehut on suunniteltu täydentämään säilörehuja, joiden valkuais- tai kuitupitoisuus on matala ja sokeripitoisuus korkea. Maito-Krossi -sarjan täysrehut sisältävät runsaasti sulavia pötsiä tasapainottavia kuituja sekä pötsin pH:ta tasoittavia raaka-aineita, kuten soodaa. Maito-Krossi -täysrehut sisältävät reilusti valkuaista hyvän tuotoksen tueksi ja orgaanisia tehokkaasti liukenevia hivenaineita hyvän hedelmällisyyden ja terveyden tueksi.

Lypsy-Krossi -täysrehut sopivat hyvälaatuisten ja sulavien säilörehujen täydentämiseen. Lypsy-Krossit sisältävät runsaasti lämpökäsiteltyä kotimaista viljaa ja laadukasta rypsivalkuaista. Sarjasta löytyvät tuotteet ympärivuotiseen tarpeeseen: laidunruokintaan ja säilörehun seuraksi. Lypsy-Krosseissa on aina biotiinilisä sorkkaterveyden tueksi.

Nurmi-Krossi -täysrehut ovat edullisia täydennysrehuja ruokintakustannusten alentamiseen laadukkaiden säilörehujen kanssa ja laidunruokintaan.

Fiksu-ilmastorehut ovat uuden sukupolven tuotteita maidontuotannon ympäristöjalanjäljen pienentämiseen. Fiksu-ilmastorehut sisältävät fiksuja raaka-aineratkaisuja mm. lehmien metaanipäästöjen alentamiseen ja rehuhyötysuhteen parantamiseen.