Ruusu My Girl 3L
Tuotekoodi: TA772260014

Ruusu My Girl 3L

Tuotekoodi: TA772260014

Tuotekuvaus

Easy Elegance -ruusuvalikoimaan kuuluva 'My Girl' on tiivis- ja pystykasvuinen ruusu. Pensas kukkii runsain, syvän pinkin -värisin kukin. Röyhelöreunaiset kukat ovat runsaissa tertuissa. Kukinta kestää pitkään, heinäkuulta syksyyn. Omajuurinen, kaunismuotoinen 'My Girl' sopii hyvin reunuspensaaksi tai ruusuryhmään. Pensas ei tee villiversoja.

Easy Elegance -ruusu viihtyy parhaiten aurinkoisessa kasvupaikassa, kuohkeassa, kosteassa ja hyvin läpäisevässä maassa. Keväällä ruusulle voi antaa ruusulannoitetta tai yleislannoitetta ja syksyllä syyslannoitetta. Kukinta on runsaampaa ja kukat kestävät pidempään, jos pensasta kastellaan kuivina kausina säännöllisesti. Easy Elegance -ruusu istutetaan niin, että juuripaakun pinta jää samalle tasolle maanpinnan kanssa. Pensaan juurella voi käyttää katetta, joka pitää kasvualustan kosteana ja estää rikkaruohojen kasvun.

Hoitoleikkaukseksi riittää kuivuneiden ja ränsistyneiden oksien poisto. Paras leikkausajankohta on keväällä ennen kasvuunlähtöä. Uudet kukat ovat näyttävämmät, mikäli kukkineet kukat poistetaan.

Ominaisuudet

TuoteRuusu My Girl 3L
Korkeus, cm90cm
Menestymisvyöhykkeet I-III(IV)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'My Girl'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheystaimiväli 60-70 cm