Ruusu Screaming Neon Red
Tuotekoodi: TA772260026

Ruusu Screaming Neon Red

Tuotekoodi: TA772260026

Tuotekuvaus

Ruusu 'Screaming neon red' on Easy Elegance®-ryhmään kuuluva ruusu. Lajikkeella on intensiivisen kirkkaat neonpunaiset, puolikerrotut kukat ja terve, tummanvihreä lehdistö. Kukinta jatkuu pitkään, heinäkuulta syksyyn. Lehdet saavat syksyllä upean viininpunaisen sävyn.
Easy Elegance® -ruusuvalikoiman ruusut ovat terveitä ja kestäviä, pitkään kukkivia ja helppohoitoisia, omajuurisia pensaita.

'Screaming neon red' -lajike viihtyy parhaiten aurinkoisessa kasvupaikassa, kuohkeassa, kosteassa ja hyvin läpäisevässä maassa. Keväällä pensaan voi lannoittaa ruusu- tai yleislannoitteella. Loppukesällä annettu syyslannoite parantaa ruusun talvenkestoa. Kukinta on runsaampaa ja kukat kestävät pidempään, jos pensasta kastellaan kuivina kausina säännöllisesti. Omajuuriset Easy Elegance® -ruusut istutetaan niin, että juuripaakun pinta jää samalle tasolle maanpinnan kanssa. Pensaan juurella voi käyttää katetta, joka pitää kasvualustan kosteana ja estää rikkaruohojen kasvun.

Hoitoleikkaukseksi riittää kuivuneiden ja ränsistyneiden oksien poisto. Paras leikkausajankohta on keväällä ennen kasvuunlähtöä. Uudet kukat ovat näyttävämmät, mikäli kukkineet kukat poistetaan.

Ominaisuudet

TuoteRuusu Screaming Neon Red 3L
Korkeus, cm100
Menestymisvyöhykkeet I-III(IV)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensasruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'Screaming neon red'
Käyttötarkoituskoristekäyttö
Kasvutapapensastava
Istutustiheys2 kpl/m