Pallohortensia Lime Rickey 3L
Tuotekoodi: TA302211055 EAN: 8717191523516

Pallohortensia Lime Rickey 3L

Tuotekoodi: TA302211055 EAN: 8717191523516

Tuotekuvaus

Pallohortensia 'Lime Rickey' kukkii pallohortensioille tyypillisin suurin pallomaisin kukin. Avauduttuaan kukat ovat limenvihreät, muuttuen myöhemmin valkoisemmiksi. Kukinta jatkuu pitkään heinäkuulta elokuulle. Suuret kukat ovat erinomaisia leikkokukkia. Pallohortensia 'Lime Rickey' kuuluu Proven Winners® -valikoimaan.

Näyttävä tukevaversoinen, pystykasvuinen pensas sopii yksitäispensaaksi, osaksi kasviryhmää tai vapaaksi kasvavaksi aidanteeksi. Pallohortensia viihtyy aurinkoisella tai puolivarjoisella paikalla, kosteassa ja happamassa maassa. Pensas sopii hyvin osaksi esimerkiksi havujen tai muiden happaman maan kasvien ryhmää. Pallohortensia 'Lime Rickey' kukkii saman vuoden versoilla, joten sen voi tarvittaessa leikata kokonaan alas, menettämättä tulevan kesän kukintaa.

Proven Winners® kasvikokoelmaan kuuluu tutkittuja ja testattuja lajikeuutuuksia. Kokoelman kasveja yhdistävät toivotut ominaisuudet kuten helppohoitoisuus ja kasvukauden aikana vaihtelevat värit kukinnoissa ja lehdissä. Kokoelmaan kuuluvat kasvit ovat erityisen elinvoimaisia ja terveitä lajikkeita. Taimet kasvatetaan Puutarha Tahvosten taimistolla Raaseporissa.

Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuotePallohortensia Lime Rickey 3L
Korkeus, cm100-150
Menestymisvyöhykkeet I-III(IV)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmähortensia
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiHydrangea arborescens 'Lime Rickey'
Käyttötarkoituskoristekäyttö
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheystaimiväli noin 1-2 m
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessäastiakoko 3L
Taimityyppiastiataimi