Tarhaviinikärhö Etoile Violette 1L
Tuotekoodi: TA373243068 EAN: 6417189243687

Tarhaviinikärhö Etoile Violette 1L

Tuotekoodi: TA373243068 EAN: 6417189243687

Tuotekuvaus

Tarhaviinikärhö 'Etoile Violette' on helppohoitoinen ja kaunis, runsaasti kukkiva köynnös. Tähtimäiset, kauniin violetit kukat ovat leveydeltään noin 5-10 cm. Köynnös kukkii heinäkuulta syksyyn. Kukat muodostuvat saman vuoden versoihin.

Kärhöt viihtyvät parhaiten aurinkoisella tai puolivarjoisella, suojaisalla kasvupaikalla. Maan tulisi olla ravinteikas, tuore ja hyvin vettä läpäisevä. Kärhöt tarvitsevat paljon vettä ja ravinteita, joten taimia tulee kastella ja lannoittaa kasvukaudella tarpeen mukaan.

Paksujuuriset tarhaviinikärhöt istutetaan siten että juuripaakun pinta jää noin 15-30 cm syvyyteen. Kylmemmillä alueilla taimen voi istuttaa vieläkin syvempään. Istutuskuopan tulee olla riittävän syvä ja istutusmullan ravinteikasta ja kuohkeaa. Taimen voi istuttaa myös kohopenkkiin. Istutuksen yhteydessä taimen juurelle kannattaa levittää karkeaa hiekkaa joka suojaa herkkää tyveä liialta kosteudelta.

Keväällä kärhön versot leikataan vahvan silmuparin yläpuolelta, noin 30 cm korkeudelta maan pinnasta. Vuosittain leikkaamalla kasvusto pysyy siistinä ja taimi elinvoimaisena. Tarhaviinikärhö 'Etoile Violette' muodostaa kukat saman vuoden versoihin, joten tulevan kesän kukinta ei kärsi voimakkaastakaan kevätleikkauksesta.

Tuotepakkaus:

paino: 1,00 kg

Ominaisuudet
TuoteTarhaviinikärhö Etoile Violette 1L
Korkeus, cm300-400
Menestymisvyöhykkeet I-V
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäköynnös
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiClematis viticella 'Etoile Violette'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapaköynnös
Istutustiheys1kpl/m
AlkuperämaaEU
Taimen koko myytäessäastiakoko 1L
Taimityyppiastiataimi