Blandaruusu Herttoniemi 3L
Tuotekoodi: TA702252003 EAN: 6417189252030

Blandaruusu Herttoniemi 3L

Tuotekoodi: TA702252003 EAN: 6417189252030

Tuotekuvaus

Blandaruusu 'Herttoniemi' on löydetty Herttoniemen läheltä maantien ojasta. 'Herttoniemen' vaaleanpunaiset litteät kukat ovat löyhästi kerrotut ja tuoksuvat. Blanda-lajikeryhmän voimakaskasvuiset, talvenkestävät ruusut sopivat aidanteisiin ja suojaistutuksiin. Lajike kasvattaa runsaasti juurivesoja ja leviää melko nopeasti.

Blandaruusu 'Herttoniemi' viihtyy parhaiten aurinkoisella, lämpimällä kasvupaikalla, kalkitussa, läpäisevässä ja ravinteikkaassa, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella kukinnan turvaamiseksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Syksyllä annettu vähätyppinen pk-lannoite turvaa pensaan talvehtimista. Kuivina kausina ruusua voi kastella tarvittaessa. Pääsääntöisesti pensas kuitenkin kestää kuivuutta melko hyvin.

Blandaruusu 'Herttoniemi' leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteBlandaruusu Herttoniemi 3L
Korkeus, cm200cm
Menestymisvyöhykkeet I-V
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpuistoruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'Herttoniemi'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheys1 kpl/m