Pilariruusu John Davis 3,5L
Tuotekoodi: TA703252011 EAN: 6417189252115

Pilariruusu John Davis 3,5L

Tuotekoodi: TA703252011 EAN: 6417189252115

Tuotekuvaus

Pilariruusu 'John Davis' on omajuurinen ja helppohoitoinen, kanadalaista alkuperää oleva lajike. Kauniin kerrotut, hempeän vaaleanpunaiset kukat hurmaavat miellyttävällä tuoksullaan. Kukinta kestää pitkään, kesäkuun lopulta elokuulle. Rentokasvuinen pilariruusu kasvaa noin kaksi metriä korkeaksi. Lajikkeen voi tukea säleikköön ja kasvattaa köynnösruusun tapaan tai hiukan lamoavana pensaana.

Pilariruusu 'John Davis' menestyy aurinkoisella ja lämpimällä kasvupaikalla. Lajike viihtyy parhaiten ravinteikkaassa, hyvin vettä läpäisevässä, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset, hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella esimerkiksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Loppukesällä annettava vähätyppinen pk-lannoite vahvistaa uusia versoja ja silmuja. Kuivina kausina ruusua voi kastella tarvittaessa.

Hoitoleikkaukseksi pilariruusulle riittää kuivuneiden ja ränsistyneiden oksien poisto. Paras leikkausajankohta on keväällä ennen kasvuunlähtöä. Uudet kukat ovat näyttävämmät, mikäli kukkineita kukkia poistetaan säännöllisesti kasvukauden aikana.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuotePilariruusu John Davis 3,5L
Korkeus, cm150-200
Menestymisvyöhykkeet I-IV
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpilariruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'John Davis'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutaparentokasvuinen
Istutustiheystaimiväli 80-90 cm
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessäastiakoko 3,5l
Taimityyppiastiataimi