Pilariruusu John Davis 3,5L
Tuotekoodi: TA703252011 EAN: 6417189252115

Pilariruusu John Davis 3,5L

Tuotekoodi: TA703252011 EAN: 6417189252115

Tuotekuvaus

Helppohoitoinen pilariruusu 'John Davis' on omajuurinen, kanadalainen, terve ja kestävä lajike. Kauniit, kerrotut, hempeän vaaleanpunaiset kukat hurmaavat tuoksullaan. Kukinta kestää pitkään, kesäkuun lopulta elokuulle. Rentokasvuinen pilariruusu kasvaa noin kaksi metriä korkeaksi. Lajikkeen voi tukea säleikköön ja kasvattaa köynnösruusun tapaan tai hiukan lamoavana pensaana.

Pilariruusu viihtyy parhaiten aurinkoisessa kasvupaikassa, kuohkeassa, kosteassa ja hyvin vettä läpäisevässä maassa. Keväällä ja kesällä ruusulle voi antaa ruusulannoitetta ja syksyllä syyslannoitetta. Kukinta on runsaampaa ja kukat kestävät pidempään, jos pensasta kastellaan kuivina kausina säännöllisesti. Vettä kannattaa antaa esimerkiksi kerran viikossa, paljon kerralla, jotta syvällä kasvavat juuret saavat kosteutta.

Omajuurinen pilariruusu istutetaan niin, että juuripaakun pinta jää samalle tasolle maanpinnan kanssa. Pensaan juurella voi käyttää katetta, joka pitää kasvualustan kosteana ja estää rikkaruohojen kasvun.

Hoitoleikkaukseksi riittää kuivuneiden ja ränsistyneiden oksien poisto. Paras leikkausajankohta on keväällä ennen kasvuunlähtöä. Uudet kukat ovat näyttävämmät, mikäli kukkineita kukkia poistetaan säännöllisesti kasvukauden aikana.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet

TuotePilariruusu John Davis 3,5L
Korkeus, cm150-200cm
Menestymisvyöhykkeet I-IV
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpilariruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'John Davis'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutaparentokasvuinen
Istutustiheystaimiväli 80-90 cm