Runkoruusu Polar Joy
Tuotekoodi: TA783263017 EAN: 6417189263173

Runkoruusu Polar Joy

Tuotekoodi: TA783263017 EAN: 6417189263173

Tuotekuvaus

Runkoruusu 'Polar Joy' on erityisesti pohjoisiin olosuhteisiin jalostettu, omajuurinen ja kestävä runkoruusu. Kukat ovat hempeän vaaleanpunaiset ja yksinkertaiset. Lehdet ovat kauniin vaaleanvihreät. Lajikkeella on hyvä taudinkestävyys.
Runkoruusu sopii ruukkuun, yksittäiskasviksi pieneenkin pihaan ja kasviryhmiin esimerkiksi matalakasvuisempien ruusujen, pensaiden tai perennojen kanssa.

Runkoruusu 'Polar Joy' menestyy parhaiten aurinkoisella ja lämpimällä kasvupaikalla. Lajike viihtyy ravinteikkaassa, hyvin vettä läpäisevässä, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset, hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella esimerkiksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Loppukesällä annettava vähätyppinen pk-lannoite vahvistaa uusia versoja ja silmuja. Kuivina kausina ruusua voi kastella tarvittaessa.

Runkoruusu leikataan keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat, sekä rungosta ja tyveltä kasvavat versot poistetaan kokonaan. Latvusta voi tarvittaessa harventaa ja versoja hieman typistää. Kasvukaudella runkoruususta poistetaan kukkineet kukat, sekä rungosta ja tyveltä kasvavat versot.
Tuotepakkaus:

paino: 6,00 kg

Ominaisuudet
TuoteRunkoruusu Polar Joy
Korkeus, cm120 cm
Menestymisvyöhykkeet I-
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmärunkoruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'Polar Joy'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapareheväkasvuinen
Istutustiheys1 kpl/m
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessäastiakoko 7,5l
Taimityyppiastiataimi