Ruusu Sea Foam 3L
Tuotekoodi: TA702252019 EAN: 6417189252191

Ruusu Sea Foam 3L

Tuotekoodi: TA702252019 EAN: 6417189252191

Tuotekuvaus

Ruusu 'Sea Foam' kukkii valkoisin kerrotuin kukin kesäkuusta syksyyn. Terttuihin muodostuvissa kukissa on miellyttävä mieto tuoksu ja häivähdys vaaleanpunaista. Lehdet ovat kauniin kiiltävät ja tummanvihreät. Kasvutavaltaan tiivis ja matala lajike sopii hyvin peittoruusuksi esimerkiksi muurien ja pengerten päälle tai kasviryhmään suurempien pensaiden eteen. Ruusu 'Sea Foam' on omajuurinen ja talvenkestävämpi, kuin vartetut lajikkeet.

Ruusu 'Sea Foam' menestyy aurinkoisella ja lämpimällä kasvupaikalla. Lajike viihtyy parhaiten ravinteikkaassa, hyvin vettä läpäisevässä, syvässä hiekkamultamaassa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset, hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi lannoittaa kasvukaudella esimerkiksi ruusulannoitteella. Liiallista typpilannoitusta tulee välttää. Loppukesällä annettava vähätyppinen pk-lannoite vahvistaa uusia versoja ja silmuja. Kuivina kausina ruusua voi kastella tarvittaessa. Pääsääntöisesti pensas kuitenkin kestää kuivuutta melko hyvin.

Pensas leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteRuusu Sea Foam 3L
Korkeus, cm50
Menestymisvyöhykkeet I-II(III)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'Sea Foam'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapatiivis, leveäkasvuinen
Istutustiheystaimiväli 40-50 cm
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessäastiakoko 3l
Taimityyppiastiataimi