Ruusu Skeda 3L
Tuotekoodi: TA702252016 EAN: 6417189252160

Ruusu Skeda 3L

Tuotekoodi: TA702252016 EAN: 6417189252160

Tuotekuvaus

Ruusu 'Skeda' on todella kaunis ja terve vanhanajan pensasruusu. Kerrotut, maljamaiset kukat ovat erityisen tummanvioletit ja tuoksuvat. Kukinta on runsasta ja kestää pitkään. Upea pensasruusu kotipihaan yksittäispensaaksi tai ryhmään muiden kasvien kanssa.

Pensasruusu 'Skeda' viihtyy parhaiten aurinkoisella ja lämpimällä kasvupaikalla. Maan tulisi olla kalkittu, hyvin vettä läpäisevä, tuore ja ravinteikas hiekkamultamaa. Peruslannoitteeksi ruusulle sopivat eloperäiset hitaasti liukenevat lannoitteet. Keväällä tehtävän peruslannoituksen lisäksi ruusua voi kasvukaudella lannoittaa esimerkiksi ruusulannoitteella. Lisälannoitus takaa runsaan ja näyttävän kukinnan. Liiallista typpilannoitusta tulee kuitenkin välttää. Syksyllä annettu vähätyppinen pk-lannoite turvaa pensaan talvehtimista. Kuivina kausina pensasta voi kastella tarvittaessa.

Pensas leikataan tarvittaessa keväällä. Kuivuneet ja paleltuneet oksat poistetaan kokonaan. Muutaman vuoden välein kasvustosta voi poistaa vanhimpia ja heikoimpia oksia.

Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet

TuoteRuusu Skeda 3L
Korkeus, cm150-200
Menestymisvyöhykkeet I-III
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensasruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'Skeda'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheys1,2 kpl/m