Pensashanhikki Mandarin Tango™ 3 L
Tuotekoodi: TA302216035 EAN: 6417189216353

Pensashanhikki Mandarin Tango™ 3 L

Tuotekoodi: TA302216035 EAN: 6417189216353

Tuotekuvaus

Pensashanhikki Mandarin Tango™ kukkii keltaisen- ja oranssinsävyisin kukin. Kauniita yksinkertaisia kukkia puhkeaa heinäkuusta syksyyn saakka. Kukkien terälehtien reunoissa on häivähdys punaista. Kukinnan edetessä kukkien väri haalenee oranssista kauniin keltaiseksi. Pyöreä- ja tiiviskasvuinen pikkupensas sopii esimerkiksi kukkivaksi aidanteeksi, massaistutuksiin tai ryhmän muiden kasvien kanssa. Lajike kuuluu First Editions® -kasvikokoelmaan.

Pensashanhikki Mandarin Tango™ viihtyy aurinkoisella ja jopa paahteisella kasvupaikalla. Parhaiten pensas menestyy kalkkipitoisessa, hyvin vettä läpäisevässä, kuivassa tai tuoreessa maassa. Mandarin Tango™ kukkii vanhoilla ja uusilla versoilla, joten voimakasta leikkausta tulee välttää, jotta kesän kukintaa ei menetetä. Varovaiset hoitoleikkaukset voi tehdä keväällä ennen kasvuunlähtöä.

First Edition® -valikoiman kasvit ovat uusia ja ainutlaatuisia kukkivia kasveja, jotka vaivattomasti tuottavat puutarhaan kauneutta ja värirunsautta. Valikoiman kasvit ovat huolella valittuja yhteistyössä Pohjois-Amerikkalaisen Baileyn taimiston kanssa.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet

TuotePensashanhikki Mandarin Tango™ 3L
Korkeus, cm50-100
Menestymisvyöhykkeet I-III
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensaat
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiDasiphora fruticosa 'Jefman'
Käyttötarkoituskoriste, aidanne, ryhmiin
Kasvutapapyöreä ja tiiviskasvuinen