Primo TMR mure 700 kg
Tuotekoodi: SF2140 EAN: 6417679021405

Primo TMR mure 700 kg

Tuotekoodi: SF2140 EAN: 6417679021405

Tuotekuvaus

Primo TMR on maittava ja mureinen täysrehu alle 4 kk ikäisille vasikoille. Se sopii erityisesti vasikkaseoksiin yhdessä hienoksi silputun kuivan oljen tai heinän kanssa. Muretta voidaan tarjota vasikoille myös vapaasti sellaisenaan. Tuotteen sisältämät Progut® ja Progres® tukevat vasikan luontaista vastustuskykyä, suolistoterveyttä ja kasvua.

TERVE JA TOIMIVA PÖTSI

 • Korkea sulavien kuitujen määrä ja maltillinen tärkkelyspitoisuus tasoittaa pötsin toimintaa ja kiinteyttää sontaa
 • TEHOKAS KASVU

  • Runsaasti valkuaista tehokkaaseen kasvuun
  • Valkuaispitoisuutta voidaan tarvittaessa laimentaa viljalla yli 4 kk:den ikäisille naudoille
  • Sisältää Hankkijan kehittämät ja patentoimat Progres® ja Progut® -tehoaineet
   • Progres on kotimainen mäntyöljyvalmiste, jonka sisältämien resiinihappojen on tutkimuksissa havaittu tukevan eläinten suolistoterveyttä, parantavan ravintoaineiden imeytymistä, kasvua ja rehuhyötysuhdetta.
   • Progut on erittäin tehokas patentoidulla hydrolyysikäsittelyllä valmistettu hiivavalmiste. Tutkimuksissa Progut on nopeuttanut märehtijäksi kehittymistä, lisännyt vasikoiden kuivarehun syöntiä ja nopeuttanut kasvua.

  VAHVA TUKI TERVEYDELLE

  • Progut lisää tutkitusti vasikan puolustusjärjestelmän toimintavalmiutta ja sitoo itseensä suoliston haitallisia bakteereita, kuten E. colia. Koeputkioloissa tehdyssä kokeessa erittäin pieni määrä Progresia on estänyt tehokkaasti Clostridium perfringens -patogeenin kasvua. Tämän kaikki viisi toksiinityyppiä voivat toimia taudinaiheuttajina naudan ruoansulatuskanavassa.
  • Sisältää nuoren naudan tarvitsemat kivennäis- ja hivenaineet sekä vitamiinit
  Tuotepakkaus:

  paino: 700,00 kg

  Ominaisuudet

  TuotePrimo TMR mure 700 kg
  Olomuotomure
  Lavakoko700 kg / 1 suursäkki
  KäyttökohdeTäysrehu alle 4 kk ikäisille vasikoille
  Sisältäämm. maissi, sooda, fosforilisä, Progut®, Progres®
  KonseptitOrgaaniset hivenaineet
  Energia, MJ/kg ka12,3
  Raakavalkuainen, % ka20,3

  Käyttöohje

  Suositellaan käytettäväksi neljännestä elinpäivästä lähtien ja jatketaan vähintään viikko vieroituksen jälkeen. Tuotetta tarjotaan vasikoille seoksena hienoksi silputun kuivan oljen tai heinän kanssa tilavuussuhteessa 1:1 tai painosuhteessa 15 % heinää ja 85 % Primo TMR. Seokseen voidaan lisätä myös melassia vähentämään lajittumista. Primo TMR tuotetta voidaan tarjota vasikoille myös vapaasti sellaisenaan, lisäksi annetaan heinää ja vettä.

  Pyydä tilallesi optimoitu ruokintasuunnitelma aina rehujen käyttöönoton yhteydessä ja säilörehujen vaihtuessa ruokinta-asiantuntijaltasi.

  Tutustu Progres® ja Progut® -innovaatioiden tutkittuihin hyötyihin