Jalohortensia Pop Star 3 litran astiassa
Tuotekoodi: TA302212040 EAN: 6417189212409

Jalohortensia Pop Star 3 litran astiassa

Tuotekoodi: TA302212040 EAN: 6417189212409

Tuotekuvaus

Jalohortensia Pop Star® on kompaktin kokoinen ja erittäin runsaasti kukkiva pikkupensas, joka kukkii sekä uusilla että vanhoilla versoilla. Lajikkeen suuret laitakukat ovat happamassa maassa siniset ja neutraalissa maassa vaaleanpunaiset. Runsas pitsimäinen keskusta tuo kukintoon mielenkiintoista rakennetta. Tanakkakasvuinen jalohortensia Pop Star® sopii hyvin reunuskasviksi tai matalaksi aidanteeksi, ja voidaan kasvattaa myös ruukussa. Lajike kuuluu Endless Summer® -valikoimaan.

Jalohortensian kasvupaikan tulisi olla aurinkoinen, mutta ei kuitenkaan paahteinen. Tasainen kastelu ja lannoitus kasvukaudella takaavat hyvän kukinnan. Taimi kannattaa suojata keväthalloilta esimerkiksi hallaharsolla. Myös talvisuojaus on suositeltavaa, etenkin nuoren taimen ensimmäisinä talvina.

Endless Summer® -valikoiman hortensialajikkeet ovat huolella valittuja yhteistyössä Pohjois-Amerikkalaisen Baileyn taimiston kanssa. Valikoiman lajikkeet ovat ainutlaatuisia niiden poikkeavan kukintarytmin ansiosta. Kukkasilmuja muodostuu sekä uusiin että vanhoihin versoihin, joka takaa pidemmän kukinnan muihin jalohortensioihin verrattuna. Lisäksi lajikkeet kukkivat muita jalohortensioita paremmin pohjoisemmissa olosuhteissa, sillä ne eivät välttämättä tarvitse edellisen vuoden kasvua kukkiakseen.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteJalohortensia Pop Star 3 litran astiassa
Korkeus, cm50-100
Menestymisvyöhykkeet I-III(IV)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäkoristepensas
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiHydrangea macrophylla 'Bailmacsix'
Käyttötarkoituskoriste, ruukkuun
Kasvutapapyöreämuotoinen
Istutustiheysistutusväli noin 50 cm
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessäastiakoko 3L
Taimityyppiastiataimi