Pensasmustikka Aino 2 L
Tuotekoodi: TA502280003 EAN: 6417189280033

Pensasmustikka Aino 2 L

Tuotekoodi: TA502280003 EAN: 6417189280033

Tuotekuvaus

Tarhapensasmustikka 'Aino' on keskisatoisa, terve ja kestävä FinE -lajike. Suurehkot, siniset marjat ovat makeita ja mietoaromisia. Sato kypsyy elokuun alusta lähtien 2-3 viikon ajan. Marjat sopivat erinomaisesti tuorekäyttöön. Pensas on matalahko, leveä- ja reheväkasvuinen.

Pensasmustikka viihtyy parhaiten aurinkoisella, suojaisalla ja lämpimällä kasvupaikalla, kuohkeassa, happamassa, humuspitoisessa hietamultamaassa. Useamman pensaan välille on jätettävä riittävästi tilaa, jotta ne eivät kasvaessaan varjosta toisiaan.

Pensasmustikka ei tarvitse voimakasta lannoitusta. Keväisin mustikan taimia voi lannoittaa esimerkiksi havuille ja rodoille tarkoitetuilla lannoitteilla.

Pensasmustikoita leikataan varoen. Vain kuolleet ja vahingoittuneet oksat leikataan terveeseen osaan asti. Pensaat kannattaa suojata talveksi jyrsijöiltä. Mustikat hyötyvät ristipölytyksestä, joten on suositeltavaa istuttaa aina kahta eri lajiketta lähekkäin. Ristipölytys parantaa huomattavasti satoa ja vaikuttaa marjojen kokoon.
Tuotepakkaus:

paino: 2,00 kg

Ominaisuudet

TuotePensasmustikka Aino 2L
Korkeus, cm50-100
Menestymisvyöhykkeet I-IV(V)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmämarjakasvi
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiVaccinium Angustifolium-Ryhmä 'Aino'
Satoaikaelokuu
Syysväripunainen
Käyttötarkoitushyöty
Kasvutapaleveähkökasvuinen
Istutustiheys1kpl/m