Ruusu Music Box 3L
Tuotekoodi: TA772260021 EAN: 6417189260219

Ruusu Music Box 3L

Tuotekoodi: TA772260021 EAN: 6417189260219

Tuotekuvaus

Easy Elegance -ruusuvalikoimaan kuuluva 'Music Box' kukkii upein kaksivärisin kukin heinäkuulta syksyyn. Kerrottujen kukkien keskustat ovat kermankeltaiset ja reunat hennon vaaleanpunaiset. Lehdet ovat kauniin kiiltävän vihreät. Kaunismuotoinen, omajuurinen pensas ei tee villiversoja.

Easy Elegance -ruusu viihtyy parhaiten aurinkoisessa kasvupaikassa, kuohkeassa, kosteassa ja hyvin läpäisevässä maassa. Keväällä ruusulle voi antaa ruusulannoitetta tai yleislannoitetta ja syksyllä syyslannoitetta. Kukinta on runsaampaa ja kukat kestävät pidempään, jos pensasta kastellaan kuivina kausina säännöllisesti. Easy Elegance -ruusu istutetaan niin, että juuripaakun pinta jää samalle tasolle maanpinnan kanssa. Pensaan juurella voi käyttää katetta, joka pitää kasvualustan kosteana ja estää rikkaruohojen kasvun.

Hoitoleikkaukseksi riittää kuivuneiden ja ränsistyneiden oksien poisto. Paras leikkausajankohta on keväällä ennen kasvuunlähtöä. Uudet kukat ovat näyttävämmät, mikäli kukkineet kukat poistetaan.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet

TuoteRuusu Music Box 3L
Korkeus, cm100cm
Menestymisvyöhykkeet I-III(IV)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRosa 'Musc Box'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapyöreähkö
Istutustiheystaimiväli 60-70 cm