Uudet EKM-rehut nostavat maidon pitoisuuksia tehokkaasti

Uudet EKM-rehut on suunniteltu vahvistamaan maidon pitoisuuksia ja tukemaan hyvää tuotosta. Niiden avulla voidaan lisätä maidosta saatavaa tuottoa ja samalla turvata lehmien terveyttä, tiinehtyvyyttä ja kestävyyttä.

EKM-rehut sisältävät kovaa rasvaa, joka nostaa tehokkaasti maidon rasvapitoisuutta. Lisäksi niissä on sopivassa suhteessa pehmeää kasviöljyä, joka turvaa terveyttä ja hyvää hedelmällisyyttä.

 

Rehun rasvojen lisäksi lehmä pystyy rakentamaan maitorasvaa myös kuidun hajoamistuotteista. Siksi EKM-rehut on suunniteltu tasapainottamaan pötsiä ja tukemaan mahdollisimman tehokasta kuidun sulatusta. EKM-rehujen avulla maitorasvan tuotanto vahvistuu luonnollisesti ja monipuolisesti.

Maidon valkuaispitoisuuteen ja korkeaan tuotokseen tarvitaan OIV-valkuaista ja verensokeria. EKM-tuotteet sisältävät laadukasta rypsin ohitusvalkuaista. Lisäksi EKM-rehujen koostumus vahvistaa mikrobivalkuaisen ja verensokerin tuotantoa. Niissä on kotimaisia viljoja täydennettynä pötsiystävällisellä maissilla ja muilla propionihappoa tuottavilla rehuaineilla, kuten leikkeellä ja propyleeniglykolilla. EKM-rehut tukevat hyvää syöntiä ja hedelmällisyyttä.


Miksi maksaa paremmasta?

Hyvä väkirehu nostaa maidon pitoisuuksia ja tuotosta. Kannattaako siihen investoida? Olemme Hankkijalla niin varmoja EKM-rehujen toimivuudesta, että myönnämme EKM-rehujen uusille käyttäjille EKM-Tuotosturvan. Tuotosturva takaa, että tilan keskimääräinen energiakorjattu maitomäärä nousee lehmää kohti vähintään +1 EKM kg päivässä, tai hyvitämme väkirehujen hinnaneron asiakkaalle takaisin. Yksi kilo lisää EKM maitoa tarkoittaa, että maitotulo nousee tilalla noin +0,38 euroa/lehmä/päivä. Lisätuloa syntyy, vaikka rehun hinta olisi useammankin kymmenen euroa aikaisemman tuotteen hinnan yläpuolella. Hankkijan EKM-rehut ovat asiakkailtamme saadun palautteen perusteella siis kannattava investointikohde.

 
Nautojen täysrehurae lähikuvassa noin 20 pellettiä.

EKM-tuoteperheeseen kuuluu:

Täysrehut: EKM-Krossi 1 ja EKM-Krossi 2
Puolitiiviste: EKM-Krono
Houkutusrehu: EKM-Energy

Näistä löytyy hyvä vaihtoehto useimmille tiloille.


 

Teksti: Pirjo Hissa

 

HANKKIJAN EKM-TUOTOSTURVA takaa tyytyväsiyyden

Hankkijan EKM-rehut tekevät lehmistä kermojen kermaa.

Hyvinvoiva eläin, joka tuottaa runsaasti pitoisuuksia litratuotoksesta tinkimättä, on ilo omistajalleen. Takaamme EKM-rehuillamme laadukkaamman lopputuloksen - +1 EKM kg lisää maitoa.