Maitohappobakteeri kotieläimille 1 kg
Tuotekoodi: VIF82004 EAN: 6417679820046

Maitohappobakteeri kotieläimille 1 kg

Tuotekoodi: VIF82004 EAN: 6417679820046

Tuotekuvaus

Maitohappobakteeri kotieläimille on täydennysrehu, joka tukee ruoansulatuskanavan normaalia toimintaa.

TASAPAINOTTAA SUOLISTON TOIMINTAA

  • Suositellaan käytettäväksi 2-4 viikon kuureina ruuansulatushäiriöiden riskitilanteissa, kuten eläinten siirtojen ja ruokinnan muutosten aikana.
  • Sisältää patentoidun Progut-suolistoparanteen sekä maitohappobakteereja ja pektiiniä.
    • Progut on tutkimuksissa toiminut bakteerimagneetin tavoin sitoen suolistossa haitallisia mikrobeja, kuten E.colia, ja vähentänyt ripulin kestoa (Justus-Liebig University Giessen 2004, University of Barcelona 2017 ja Alimetrics 2018).
    • Maitohappobakteerit ovat maitohappoa tuottavia bakteereja. Maitohappobakteerien avulla suoliston pH:ta voidaan laskea hyödyllisille suolistomikrobeille optimaaliselle tasolle. Kun elinolosuhteet ovat optimaaliset hyödyllisille mikrobeille, ne pystyvät kasvamaan ja lisääntymään sekä valtaamaan elintilaa haitallisilta mikrobeilta.
    • Pektiini on liukoinen kasvikuitu, joka veteen sekoitettuna muodostaa geelin. Pektiini lisää myös suolistossa olevan ruokasulan viskositeettiä ja hidastaa ruokasulan etenemistä suolistossa.
Tuotepakkaus:

paino: 1,00 kg

Valmistusmaa: SUOMI

Ominaisuudet
TuoteMaitohappobakteeri kotieläimille 1 kg
Na (g/kg) 13
P (g/kg) 35
Käyttöohjeet

Sekoitetaan rehuun ripulitapauksissa ja ruoansulatuskanavan toimintahäiriöiden yhteydessä. 1 mitta = 3 grammaa.

Annosteluohje emakoille

Lisää emakoille 2 viikkoa ennen poikimista ja imetyksen ajan Maitohappobakteeri kotieläimille -valmistetta 3 grammaa per kilo rehua, eli 1 mitta/kg rehua.

Annosteluohje porsaille ja lihasioille

Annostele alle 35 kilon painoisille porsaille ja lihasioille 1,5-3 grammaa per kilo rehua, eli 0,5–1 mittaa/kg rehua.

Annosteluohje vasikoille

Annostele alle 6 kuukauden ikäisille vasikoille 3 grammaa per kilo rehua, eli 1 mitta/kg rehua.

Julkaisemattomat tutkimusraportit
  • Justus-Liebig University Giessen, 2004
  • University of Barcelona, 2017
  • Alimetrics Oy, 2018