Primo Vasikka
Tuotekoodi: SF2172 EAN: 6417679021726

Primo Vasikka

Tuotekoodi: SF2172 EAN: 6417679021726

Tuotekuvaus

Primo Vasikka on maittava täysrehu vasikoille. Se sopii uudistusvasikoille ja tehokkaaseen lihantuotantoon n. 6 kk ikään asti. Primo Vasikka on suunniteltu tukemaan erityisesti risteytysvasikoiden tehokasta kasvua.

TEHOKAS KASVU

  • Runsaasti valkuaista tehokkaaseen kasvuun
  • Maittava lyhytrae houkuttelee syömään
  • Matala tärkkelyspitoisuus suojaa pötsiä happamoitumiselta ja mahdollistaa oman viljan käytön isommilla vasikoilla
  • Sisältää Hankkijan kehittämät ja patentoimat Progres® ja Progut® -tehoaineet
    • Progres on kotimainen mäntyöljyvalmiste, jonka sisältämien resiinihappojen on tutkimuksissa havaittu tukevan eläinten suolistoterveyttä, parantavan ravintoaineiden imeytymistä, kasvua ja rehuhyötysuhdetta.
    • Progut on erittäin tehokas patentoidulla hydrolyysikäsittelyllä valmistettu hiivavalmiste. Tutkimuksissa Progut on nopeuttanut märehtijäksi kehittymistä, lisännyt vasikoiden kuivarehun syöntiä ja nopeuttanut kasvua.

VAHVA TUKI TERVEYDELLE

  • Progut lisää tutkitusti vasikan puolustusjärjestelmän toimintavalmiutta ja sitoo itseensä suoliston haitallisia bakteereita, kuten E. colia. Koeputkioloissa tehdyssä kokeessa erittäin pieni määrä Progresia on estänyt tehokkaasti Clostridium perfringens -patogeenin kasvua. Tämän kaikki viisi toksiinityyppiä voivat toimia taudinaiheuttajina naudan ruoansulatuskanavassa.
  • Sisältää nuoren naudan tarvitsemat kivennäis- ja hivenaineet sekä vitamiinit
Tuotepakkaus:

paino: 30,00 kg

Ominaisuudet
TuotePrimo vasikka lyhytrae 30 kg
Olomuotolyhytrae (huom! 700 kg suursäkkissä olomuoto pikkurae)
Lavakoko720 kg / 24 säkkiä
Käyttökohde Alle 6 kk:den ikäisille naudoille ainoaksi väkirehuksi vieroituksen jälkeen sekä juottovasikoille, joilla on runsas tai vapaa maitojuotto
Sisältäämm. maissi, Progut®, Progres®, sooda, orgaaninen seleeni
Energia, MJ/kg ka12,5
Raakavalkuainen, % ka20,6
Käyttöohje
Käytetään 0-3 kk ikäisille vasikoille vapaasti heinän ja/tai säilörehun kanssa. 3-6 kk ikäisille naudoille 3-4 kg päivässä ruokintasuunnitelman mukaan.

Pyydä tilallesi optimoitu ruokintasuunnitelma aina rehujen käyttöönoton yhteydessä ja säilörehujen vaihtuessa ruokinta-asiantuntijaltasi.

Tutustu Progres® ja Progut® -innovaatioiden tutkittuihin hyötyihin