Vasikan Elektrolyyttipasta 360g
Tuotekoodi: FIC63014 EAN: 6417679006365

Vasikan Elektrolyyttipasta 360g

Tuotekoodi: FIC63014 EAN: 6417679006365

Tuotekuvaus

Vasikan Elektrolyyttipasta on täydennysrehu vasikoille. Erikoisrehua käytetään suolistohäiriöihin ja niiden ennaltaehkäisyyn. Tuote sisältää vahvasti suoloja ehkäisemään vasikan kuivumista ripulitilanteissa. Vasikan Elektrolyyttipasta tarjoaa vasikalle nopeaa lisäenergiaa helppoliukoisesta glukoosista, joka virkistää vasikoita etenkin kuljetuksen jälkeen. Tuote sisältää Hankkijan patentoimaa Progut® -tehoainetta. Progut on erittäin tehokas patentoidulla hydrolyysikäsittelyllä valmistettu hiivavalmiste, joka estää haitallisten mikrobien kiinnittymistä suoleen, nopeuttaa tautitilanteissa immuunivastetta ja lisää pötsimikrobien lukumäärää ja niiden aktiivisuutta.

Valmistettu Suomessa

Lehmän ja Vasikan Pastat ovat turvallisia, nopeavaikutteisia ja tehokkaita. Pienen kokonsa ansiosta ne on helppo käyttää ja varastoida! Tyhjät pakkaukset voi hävittää polttokelpoisen talousjätteen mukana. Lehmän ja Vasikan Pastojen limakalvoja ärsyttävä vaikutus on erittäin vähäinen. Lehmän ja Vasikan Pastat ovat tuubiin pakattuja käyttövalmiita emulsioita. Ne säilyttävät tehonsa hyvin - tuubi suojaa niitä epäpuhtauksilta, kostaudelta ja ilmalta. Tuotteita käytetään ennakoivasti tai akuuteissa tilanteissa eläinlääkärin ohjeiden mukaan.

Tuotepakkaus:

paino: 0,36 kg

Ominaisuudet

TuoteVasikan Elektrolyyttipasta 360g
OlomuotoPasta
Lavakoko6 x 360 g /paketti, minimitilaus 1 paketti.
Eläinryhmätvasikat
Suunniteltu edistämäänSuolistohäiriöiden ennaltaehkäisyyn ja hoitoon
Natrium, g/kg72

Käyttöohje

Annostelu välitysvasikoille ruuansulatuskanavan normaalin toiminnan ylläpitämiseen:

Annostele kaikille saapuville välitysvasikoille 1 tuubin painallus / vasikka, n. 25 g, suoraan suuhun saapumispäivänä.

Annostelu vasikoille suolistohäiriöissä tai niiden riskitilanteissa: Annostele 1 tuubinpainallus, n. 25 g, suoraan suuhun kaksi kertaa päivässä. Jatka annostelua tarvittaessa 2 päivän ajan. Vasikan Elektrolyyttipasta-annoksen voi myös liuottaa litraan lämmintä vetta ja juottaa liuoksen tuoreena elektrolyyttijuoman tavoin 1-2 kertaa päivässä maitojuotosta erillään.

Puhdasta vettä on oltava jatkuvasti vasikan saatavilla.