Pitoisuusrehut – nostetta maidon rasva- ja valkuaispitoisuuteen!

Pitoisuusrehut

Pitoisuusrehut sisältävät oikeassa suhteessa energiaa ja valkuaista korkeiden pitoisuuksien ylläpitämiseen. Pitoisuusrehuissa on tasaisesti vapautuva pötsiystävällinen tärkkelyskoostumus ja sopivasti suojattua kovaa rasvaa lisäenergiaksi. Näissä on myös runsaasti rypsivalkuaista korkeatuottoisten lehmien OIV-saannin varmistamiseen.

  • Energiaa on runsaasti suhteessa valkuaiseen, mikä tukee pitoisuuksien muodostusta
  • Pötsiystävällinen tärkkelyskoostumus, joka liukenee tasaisesti happamoittamatta pötsiä
  • Sopivassa suhteessa suojattua kovaa rasvaa, joka siirtyy tehokkaasti maidon rasvapitoisuudeksi
  • Runsaasti rypsivalkuaista