Auto-Krossi III irto

Tuotekoodi: 2055

Rekisteröityneet tiliasiakkaat voivat ostaa tuotteen myös verkkokaupasta.

Tuotekuvaus

Auto-Krossi III on runsaasti energiaa sisältävä täysrehu korkeaan maitotuotoksen ja pitoisuuksien ylläpitoon lypsylehmille. Auto-Krossi III soveltuu täydentämään myös myöhään korjattua säilörehua. Kestävänä rakeena se sopii erinomaisesti robotille houkutusväkirehuksi.

KORKEA TUOTOS JA HYVÄT PITOISUUDET

 • Mahdollistaa korkean EKM-tuotoksen heikommin sulavan/maittavan säilörehun kanssa
 • Maittavat energiapitoiset raaka-aineet sekä lypsättävä rypsivalkuainen tukevat korkeita maidon pitoisuuksia

VAHVA TUKI KORKEATUOTTOISTEN TERVEYDELLE

 • Sisältää Hankkijan kehittämät ja patentoimat Progres® ja Progut® -tehoaineet.
  • Progres® on kotimainen mäntyöljyvalmiste, jonka sisältämien resiinihappojen on tutkimuksissa havaittu tukevan eläinten suolistoterveyttä ja parantavan ravintoaineiden imeytymistä, kasvua ja rehuhyötysuhdetta. Maidontuotanto poikimisen jälkeen on noussut. Myös utaretulehduksien ja sairaspäivien on havaittu vähentyneen.
  • Progut® on erittäin tehokas patentoidulla hydrolyysikäsittelyllä valmistettu hiivavalmiste. Tutkimuksissa Progut on nostanut maitotuotosta keskimäärin 1,5 l /lehmä/päivä. Progutin teho säilyy tutkimusten mukaan läpi lypsykauden. Progut on myös tutkimuksissa laskenut lehmien maidon solupitoisuutta, parantaen mahdollisesti siten myös aikuisten lehmien kykyä puolustautua taudinaiheuttajia vastaan.
 • Orgaaniset hyvin imeytyvät hivenaineet tukevat utare- ja sorkkaterveyttä sekä tiinehtymistä korkeatuottoisilla lehmillä
 • Sisältää pötsin pH:ta tasaavaa hidasta maissitärkkelystä

ERINOMAINEN TOIMIVUUS RUOKINTA-AUTOMAATEISSA

 • Kestävä rae on suunniteltu toimimaan roboteilla sekä ruokinta-automaateilla
 • Ominaisuudet
  TuoteAuto-Krossi III irto
  Olomuotorae
  KäyttökohdeHeikommin sulavan säilörehun täydentämiseen
  Sisältäämm. maissi, Krossi-vilja, propyleeniglykoli, sooda, Progut®, Progres®, biotiini
  KonseptitVahvat pitoisuudet, Orgaaniset hivenaineet, Hidas tärkkelys
  Muuntokelpoinen energia, MJ/kg ka13,1
  Raakavalkuainen, % ka21
  Käyttöohje
  Käytetään robotilla houkutusrehuna 1 kg/ 10 kg maitoa. Oheisessa taulukossa esimerkki erillisruokinnan käyttösuosituksista

  kg/pvkg/pvkg/pvkg/pv
  Maitotuotos 20 30 40 50
  Auto-Krossi III 6 10 14 17
  Säilörehua vapaasti

  Pyydä tilallesi optimoitu ruokintasuunnitelma aina rehujen käyttöönoton yhteydessä ja säilörehujen vaihtuessa ruokinta-asiantuntijaltasi.

  Krossi-vilja - turvallista tärkkelysenergiaa naudoille

  Tuote sisältää valssijauhettua Krossi-viljaa. Hankkija on ainoa suomalainen rehunvalmistaja, jolla on käytössään valssijauhatus rehutehtaillaan. Krossi-viljan sulavuus on hyvä. Rehutehtaiden valssit ovat järeitä ja erittäin tehokkaita. Kokonaisia tai sulamattomia jyviä ei jää, vaan Krossi-vilja hyödynnetään täysimääräisesti eläinten ruoansulatuksessa.

  Krossi-vilja on pötsiystävällisempää kuin jauhettu vilja. Krossi-viljojen partikkelikoko on suurempi, joten viljapartikkelit hajoavat pötsissä hitaammin kuin vasaramyllyllä jauhetut viljat. Ne eivät happamoita pötsiä niin helposti. Krossi-viljojen avulla saavutetaan tasainen ja optimaalinen tärkkelysenergian vapautuminen - pötsi toimii tehokkaasti ja rehuhyötysuhde on hyvä.

  Tutustu Progres® ja Progut® -innovaatioiden tutkittuihin hyötyihin