Auto-Krossi II irto

Tuotekoodi: 2053

Rekisteröityneet tiliasiakkaat voivat ostaa tuotteen myös verkkokaupasta.

Tuotekuvaus

Auto-Krossi II on varmatoiminen täydennysrehu korkeatuottoisille lypsylehmille. Auto-Krossi II soveltuu säilönnälliseltä ja ruokinnalliselta laadultaan hyvän säilörehun täydentämiseen. Kestävänä rakeena se sopii erinomaisesti houkutusväkirehuksi robotille.

KORKEA TUOTOS

 • Sisältää MaitoPro-konseptin, joka lisää maitotuotosta jopa 1,5 litraa/lehmä/pv
 • Maittavat kuitu- ja energiaraaka-aineet sekä lypsättävä rypsivalkuainen tukevat korkeaa maitotuotosta

HYVÄ TERVEYS JA PÖTSIN TEHOKAS TOIMINTA

 • Sisältää Hankkijan kehittämät ja patentoimat Progres® ja Progut® -tehoaineet.
  • Progres® on kotimainen mäntyöljyvalmiste, jonka sisältämien resiinihappojen on tutkimuksissa havaittu tukevan eläinten suolistoterveyttä ja parantavan ravintoaineiden imeytymistä, kasvua ja rehuhyötysuhdetta. Maidontuotanto poikimisen jälkeen on noussut. Myös utaretulehduksien ja sairaspäivien on havaittu vähentyneen.
  • Progut® on erittäin tehokas patentoidulla hydrolyysikäsittelyllä valmistettu hiivavalmiste. Tutkimuksissa Progut on nostanut maitotuotosta keskimäärin 1,5 l /lehmä/päivä. Progutin teho säilyy tutkimusten mukaan läpi lypsykauden. Progut on myös tutkimuksissa laskenut lehmien maidon solupitoisuutta, parantaen mahdollisesti siten myös aikuisten lehmien kykyä puolustautua taudinaiheuttajia vastaan.
 • Orgaaniset hyvin imeytyvät hivenaineet tukevat utare- ja sorkkaterveyttä sekä tiinehtymistä korkeatuottoisilla lehmillä
 • Sisältää runsaaasti sulavia kuituja, jotka turvaavat pötsin tehokkaan toiminnan
 • Sisältää pötsin pH:ta tasaavaa hidasta maissitärkkelystä

ERINOMAINEN TOIMIVUUS RUOKINTA-AUTOMAATEISSA

 • Kestävä rae on suunniteltu toimimaan roboteilla sekä ruokinta-automaateilla
Ominaisuudet
TuoteAuto-Krossi II irto
Olomuotorae
KäyttökohdeHyvän säilörehun täydentämiseen
Sisältäämm. maissi, Krossi-vilja, propyleeniglykoli, sooda, Progut®, Progres®, biotiini
KonseptitMaitoPro, Orgaaniset hivenet
Muuntokelpoinen energia, MJ/kg ka12,9
Raakavalkuainen, % ka20,6
Käyttöohje
Käytetään robotilla houkutusrehuna 1 kg/ 10 kg maitoa. Oheisessa taulukossa esimerkki erillisruokinnan käyttösuosituksista

kg/pvkg/pvkg/pvkg/pv
Maitotuotos 20 30 40 50
Auto-Krossi II 6 10 14 17
Säilörehua vapaasti

Pyydä tilallesi optimoitu ruokintasuunnitelma aina rehujen käyttöönoton yhteydessä ja säilörehujen vaihtuessa ruokinta-asiantuntijaltasi.

Krossi-vilja - turvallista tärkkelysenergiaa naudoille

Tuote sisältää valssijauhettua Krossi-viljaa. Hankkija on ainoa suomalainen rehunvalmistaja, jolla on käytössään valssijauhatus rehutehtaillaan. Krossi-viljan sulavuus on hyvä. Rehutehtaiden valssit ovat järeitä ja erittäin tehokkaita. Kokonaisia tai sulamattomia jyviä ei jää, vaan Krossi-vilja hyödynnetään täysimääräisesti eläinten ruoansulatuksessa.

Krossi-vilja on pötsiystävällisempää kuin jauhettu vilja. Krossi-viljojen partikkelikoko on suurempi, joten viljapartikkelit hajoavat pötsissä hitaammin kuin vasaramyllyllä jauhetut viljat. Ne eivät happamoita pötsiä niin helposti. Krossi-viljojen avulla saavutetaan tasainen ja optimaalinen tärkkelysenergian vapautuminen - pötsi toimii tehokkaasti ja rehuhyötysuhde on hyvä.

Tutustu Progres® ja Progut® -innovaatioiden tutkittuihin hyötyihin