Pro2Farm mure 15 kg
Tuotekoodi: SF4712 EAN: 6417679047122

Pro2Farm mure 15 kg

Tuotekoodi: SF4712 EAN: 6417679047122
 • Ylivoimaista etumatkaa alkukasvatukseen
 • Nopeampi vastustuskyvyn kehittyminen
 • Pienempi kuolleisuus ennen vieroitusta
 • Parempi kasvu ja rehuhyötysuhde
 • Vähemmän ripulia
 • Lisää emakoiden ternimaidon tuotantoa
 • Vähemmän huolta ja työtä eläimistä
 

Tuotekuvaus

Alkukasvatuksen sekä ruokinnan muutosvaiheiden, kuten vieroituksen, onnistuminen on edellytys tehokkaalle kasvulle. Pro2Farmin sisältämät Progres® ja Progut® ovat nopeuttaneet nuorten eläinten oman aktiivisen vastustuskyvyn kehittymistä ja muuntaneet suoliston mikrobistoa hyödylliseen suuntaan. Progresin ja Progutin saat helposti käyttöösi Pro2Farm-tuotteella. Mureinen Pro2Farm tukee kotieläinten terveyttä ja tuotantoa. Mureinen olomuoto houkuttelee myös nuorimpia eläimiä. Pienen käyttömääränsä ansiosta tuotetta on erittäin helppo käyttää.

Progut ja Progres ovat Hankkijan tuotekehityksen kehittämiä ja patentoimia rehuinnovaatioita, joista on paljon tieteellisesti todennettuja hyötyjä eläinterveydelle ja tuotannolle.

Tuotepakkaus:

paino: 15,00 kg

Ylivoimaista etumatkaa alkukasvatukseen

Pro2Farmin tehoaineiden Progresin ja Progutin hyödyt on todennettu laajoissa tieteellisissä tutkimuksissa. Parhaan hyödyn tuotteesta saa irti vasikoiden ja porsaiden alkukasvatuksessa ja ruokinnan muutosvaiheissa, joita ovat esim. porsaiden vieroitus ja vasikoiden vieroitus.

 
Progut nopeuttaa vasikan vasta-ainetuotannon kehittymistä

Vasikoiden puolustusjärjestelmä pystyy vastaamaan taudinaiheuttajaan nopeammin. Pro2Farmin sisältämä Progut® lisää tutkitusti vasikan puolustusjärjestelmän toimintavalmiutta suotuisten suolistomikrobistovaikutusten lisäksi. Progutia saaneilla vasikoilla veren vasta-aineiden määrä oli ennen rokotusta alhaisempi. Rokotteen jälkeen Progutia saaneilla vasikoilla veren vasta-ainepitoisuus nousi nopeammin korkeammalle. Progutin avulla vasikan puolustusjärjestelmä pystyy vastaamaan taudinaiheuttajaan nopeammin.

 

Vasikat kasvavat nopeammin ja paremmalla rehun hyötysuhteella.
Pro2Farm sisältää patentoitua Progres® -rehuainetta. Progresin vaikutusta vasikoiden terveyteen sekä kasvuun selvitettiin laajamittaisesti Hollannissa valkoisen vasikanlihan tuotannossa tehdyillä kasvatuskokeilla 182 kasvatuspäivän ajan. Progresia verrattiin käytössä olevaan kasviuutteeseen ja rehuaineet olivat osana vasikoiden juomarehua. Parempi suolistoterveys tuotti oletetusti terveempiä ja paremmin kasvia eläimiä. Progres myös paransi vasikoiden rehunhyötysuhdetta keskimäärin 0,07 kg rehua /kg kasvua eli parempi kasvu saavutettiin pienemmällä rehumäärällä.

Porsailla vähemmän ripulia ja korkeampi vieroituspaino. Pro2Farmin sisältämän Progresin on osoitettu edistävän ravintoaineiden imeytymistä, jolloin porsaiden päiväkasvut nousevat ja rehun hyväksikäyttö paranee. Kun porsaan ruokinta on sujuvaa, syönti ja kasvu ovat hyviä. Porsaat kasvavat ja kehittyvät tavoiteltuun vieroituspainoon hyvin ja kasvu jatkuu vahvasti lihasikalassakin.

Progut® ja Progres® tukevat tutkitusti porsaiden vastustuskykyä ja elinvoimaisuutta. Ne myös muuntavat suoliston mikrobistoa hyödylliseen suuntaan.

Kokeet ovat osoittaneet, että jo seitsemän päivän aikana emakoille annostelu Progres parantaa emakon ternimaidon tuottoa, suoliston mikrobiyhteisön tasapainoa ja tukee porsaiden kasvua ensimmäisten kriittisten viikkojen ajan.

Parempi ternimaito takaa porsaille enemmän energiaa. Pro2Farmin sisältämä Progut® on lisännyt emakon ternimaidon tuotantoa 24 %, mikä vastaa kolmen porsaan ternimaidon tarvetta. Progut on nostanut myös ternimaidon rasvapitoisuutta, joka takaa porsaille enemmän energiaa kasvuunsa. Myös ternimaidon IgG-pitoisuus oli huomattavasti korkeampi Progutia käyttäneillä emakoilla.

Progres® on lisännyt emakoilla ternimaiden vasta-aineiden määrä. Myös vierotettujen porsaiden määrä ja kasvu ovat lisääntyneet.

Erittäin pieni käyttömäärä, maittava mure

Maittava mure ja pieni annostelumäärä tekevät Pro2Farmin käytöstä helppoa. Tuote sopii kaikille: lypsylehmille, umpilehmille, vasikoille, tiineille emakoille, imettäville emakoille, lihasioille, porsaille ja siipikarjalle.

 
Pro2Farm sopii kaikille eläinryhmille

Pro2Farm -tuotteen määrä alkukasvatusvaiheessa:

 • Vasikat 20 g/päivä
 • Porsaat 4-8 g/päivä


 • Pro2Farm -tuotteen käyttömäärä nopean kasvun ja korkean tuotoksen vaiheessa:
 • Emakot imetyskauden alkuun 30-100 g/päivä
 • Lihasiat 20-55 kg 10-20 g/päivä
 • Siipikarja 15 g/rehu kg
 • Lypsylehmät 150 g/päivä


 • Pro2Farm-tuotteen käyttömäärä tiineyden loppuvaiheessa:
 • Ummessaolevat lehmät 100 g/päivä
 • Emakot tiineyden loppuun 30-60 g/pv


 • Sikojen ruokintaan n. 1-2 % rehuseoksen painosta. Yllä olevat annostelumäärät ovat suuntaa antavia.

   

  Tuotekehityksen edelläkävijänä

  Hankkijan rehujen tuotekehitys tähtää todellisia asiakashyötyjä tuoviin ja kestäviin uudistuksiin, joihin voi luottaa. Kotieläintilan kannattavuuden parantaminen on rehutuotekehityksen tavoitteista edelleen tärkein, mutta kotieläintuotannon kestävyyden edistäminen ja kuluttajatarpeisiin vastaaminen on yhä tärkeämpää.


  Rehu-uudistusten luotettavuus on meille keskeistä. Siksi teemme keskimääräistä enemmän korkeatasoista tutkimusta uudistusten hyötyjen varmistamiseksi. Vuosien mittaan rakennettu kansainvälinen tutkimusverkosto ja yhteistyö suomalaisten tutkijoiden ja kotieläintilojen kanssa antaa meille tähän muita kotimaisia rehuyrityksiä paremmat mahdollisuudet.

  Hankkijan tuotekehitys on tuottanut poikkeuksellisen määrän pysyviä muutoksia rehumaailmaan, jotka näkyvät myös Suomen ulkopuolella.