Primo Kasvatus I säkki
Tuotekoodi: SF2124 EAN: 6417679021245

Primo Kasvatus I säkki

Tuotekoodi: SF2124 EAN: 6417679021245

Tuotekuvaus

Primo Kasvatus I on täysrehu nuorille naudoille. Sitä suositellaan käytettäväksi lihanaudoille ja hiehovasikoille juotolta vieroituksen jälkeen väkirehuna säilörehun rinnalle aina 6 kuukauden ikään asti. Se sopii hyvin myös juottovasikoiden ensirehuksi erityisesti runsaan ja vapaan maitojuoton rinnalle.

TERVE JA TOIMIVA PÖTSI

 • Korkea sulavien kuitujen määrä ja maltillinen tärkkelyspitoisuus tasoittaa pötsin toimintaa ja kiinteyttää sontaa
 • TEHOKAS KASVU

  • Runsaasti valkuaista tehokkaaseen kasvuun
  • Valkuaispitoisuutta voidaan tarvittaessa laimentaa viljalla yli 4 kk:den ikäisille naudoille
  • Sisältää Hankkijan kehittämät ja patentoimat Progres® ja Progut® -tehoaineet
   • Progres on kotimainen mäntyöljyvalmiste, jonka sisältämien resiinihappojen on tutkimuksissa havaittu tukevan eläinten suolistoterveyttä, parantavan ravintoaineiden imeytymistä, kasvua ja rehuhyötysuhdetta.
   • Progut on erittäin tehokas patentoidulla hydrolyysikäsittelyllä valmistettu hiivavalmiste. Tutkimuksissa Progut on nopeuttanut märehtijäksi kehittymistä, lisännyt vasikoiden kuivarehun syöntiä ja nopeuttanut kasvua. Progut myös tehostaa rehun sulatusta pötsissä lisäämällä pötsimikrobien määrää ja niiden aktiivisuutta.

  VAHVA TUKI TERVEYDELLE

  • Progut lisää tutkitusti vasikan puolustusjärjestelmän toimintavalmiutta ja sitoo itseensä suoliston haitallisia bakteereita, kuten E. colia. Koeputkioloissa tehdyssä kokeessa erittäin pieni määrä Progresia on estänyt tehokkaasti Clostridium perfringens -patogeenin kasvua. Tämän kaikki viisi toksiinityyppiä voivat toimia taudinaiheuttajina naudan ruoansulatuskanavassa.
  • Sisältää nuoren naudan tarvitsemat kivennäis- ja hivenaineet sekä vitamiinit
  Tuotepakkaus:

  paino: 30,00 kg

  Ominaisuudet
  TuotePrimo Kasvatus 1 lyhytrae 30 kg
  Olomuotolyhytrae (huom! 700 kg suursäkkissä olomuoto pikkurae)
  Lavakoko720 kg / 24 säkkiä
  KäyttökohdeAlle 6 kk:den ikäisille naudoille ainoaksi väkirehuksi vieroituksen jälkeen sekä juottovasikoille, joilla on runsas tai vapaa maitojuotto
  Sisältäämm. Krossi-vilja, sooda, Progut®, Progres®
  Energia, MJ/kg ka12,3
  Raakavalkuainen, % ka19,0
  Käyttöohje
  Käytetään 0-3 kk ikäisille vasikoille vapaasti heinän ja/tai säilörehun kanssa. Annetaan 3-6 kk ikäisille naudoille 3-4 kg päivässä ruokintasuunnitelman mukaan.

  Pyydä tilallesi optimoitu ruokintasuunnitelma aina rehujen käyttöönoton yhteydessä ja säilörehujen vaihtuessa ruokinta-asiantuntijaltasi.

  Tutustu Progres® ja Progut® -innovaatioiden tutkittuihin hyötyihin